RW
videoprodukties
Home Eng Bruidsreportage Uitvaartvideo Overzetten Opdrachtgevers Contact
Uitvaartvideo
Wij zijn 24/ bereikbaar op 06-54722044
Een waardig en respectvol afscheid vormt een belangrijk element in de rouwverwerking. Het vastleggen van de crematie of begrafenis betekent achteraf veel voor mensen als het gaat om de verwerking van een groot verlies.
Voor verwerking later Ook als mensen ziek of niet in de gelegenheid zijn om erbij te zijn, kan een videoreportage van de uitvaart een belangrijk onderdeel zijn van het verwerkingsproces. Delen van het verdriet, maar  ook het geven van een plek van het verlies Delen van de voldoening dat er op een passende manier afscheid is genomen. Kinderen die nog te jong zijn om te beseffen wat er gebeurt is kunnen later met vragen komen, als ze wat ouder zijn kunnen zij middels de uitvaartvideo van b.v. vader, moeder, broer of zus dat gemis makkelijker een plaats geven in hun leven.  
Waarom een uitvaartvideo
Wij verzorgen beeld en geluid in HD kwaliteit en zonder als storend ervaren te worden leggen wij op discrete wijze de uitvaart vast. Behalve tijdens de uitvaart, kunnen wij ook thuis of op condoleance locatie, kostbare momenten vastleggen en verwerken in de montage. Uiteraard houden wij nauw contact met de uitvaartverzorger.
Onze werkwijze
Uitvaartvideo